2012. február 2., csütörtök

1 hónapja az új családommal


El telt az első boldog hónap, amit Morphie-nak köszönhetünk.

A kis kópé nagyon sokat fejlődött az elmúlt egy hónap során, mind szellemileg mind fizikailag. Nagyon okos, tökéletesen feltudja mérni tetteinek következményeit, ha valami rosszat csinált el sem tudja titkolni, mert a kis fülei egyből jelzik. (= Folyamatosan próbálkozik, feszegeti a határokat és figyeli, hogy a különböző csíny tevéseire hogyan reagálunk.
Amióta felvettük a kis szőnyeget nem történt komolyabb baleset, minden szőnyeg megússza szárazon.

Továbbra is Patkány a kedvenc játéka, de kapott egy kis labdát amiért megőrül. Testileg is látszik rajta a fejlődés nagyobb, izmosabb, kitartóbb lett. Amikor beköltözött 4,7 kg volt, ma már 6,8 kg. A séták során végre nem kell neki könyörögni, hajlandó elhagyni a parkot és nagyobb távot megtenni.

Lépcsőzöm a budai várba

legújabb labdámmal

Amióta haza hoztuk folyamatosan folyik az orra és tüsszög.
El vittük az orvoshoz aki megvizsgálta és közölte, hogy mivel rövid szőrű és kis testű kutya, közel van a földhöz, ezért nagyon könnyen fel fázik.
Azt ajánlotta, hogy "fogjuk egy kötött harisnyát vágjunk rajta 4 lyukat a lábainak és mint egy kis hurkára", húzzuk rá Morphie-ra . :DDD Az orvostól hazafelé ment bementünk az állat eledel boltba és vettünk neki egy kis kabátot, amit az első perctől kezdve nagyon imád, amint ráadjuk egyből röfög'. (((:



zZzZz...

Nah' milyen vagyok?

Mai
hideg :/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése