2012. január 19., csütörtök

Az elmúlt napok történései

Morpheus túl van a betegségen, újra kapja a junior tápot.

Az elmúlt napokban nagyon ügyes volt, a lakásban már nem végezte el a dolgát (még éjszaka sem), hanem mindig a parkban. Ezen felbuzdulva úgy határoztunk, hogy lerakjuk a kicsi szőnyeget. Ezt Morphie körbe szimatolta... végül elfogadta "fekvőhelyének", nem is piszkított rá, ezért úgy gondoltuk másnap, hogy lerakjuk a nagy szőnyeget is. Ez is kibírt egy napot és egy éjszakát, de ma a délelőtti séta előtt, pont mikor már indultunk volna le, megtörtént a baleset... :D

 A séták egyre könnyebben mennek, már egyből beszáll a liftbe és nem fél a földszinti dupla ajtós bejárattól sem. A séták hossza nem változott...pisi...kaki...rohanás haza. :D Viszont a nyakörv felrakása egyre nehezebb, mivel nincs kedve lemenni ezért ha meghallja a csörgését, lesunyva a füleit beszalad a helyére.

Morphie, mint minden kutyus imád játszani. Leginkább az eldobott játékokat vissza hozni. Szerencsére a házban ahol lakunk, nagy közös terek vannak a lift előtt és a folyosókon, ahol Morphie kitombolhatja magát. (((=

A rágcsálás ellen vettünk neki egy műcsontot, amit nagyon imád, mi pedig szeretjük nézni ahogyan bohókásan játszik vele.

















Az ágyra eddig csak akkor raktuk fel, ha rajta volt az ágy takaró. Mivel az elmúlt napokban nem használtuk, ezért nem jöhetett fel. Ma vendégek jönnek, ezért letakartuk az ágyat, amint ezt Morphie észrevette megszaglászta és feltette a két mellső mancsát az ágy szélére. Ugatni kezdett jelezvén, hogy ő fel akar menni. Ha az ágy takaró nincs fent, soha nem jelez. :)


itt még csak a kicsi szőnyegen









így is szoktam aludni

sok-sok levélről felnyaltam a havat 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése