2012. január 3., kedd

Első nap

Tegnap délután mentünk el Morphie-ért  Tatára a kennelbe.
Gabi (a tenyésztő) ismét ellátott minket sok-sok tanáccsal... miután elmondott mindent Morpheussal kapcsoltban, elindultunk haza felé.
Úgy döntöttünk, hogy Morphie a kocsiban az ölemben fog ülni, hátha jobban fogja bírni az utazást.
Az úton Morphie aludt is egy nagyon kicsit (vagy legalábbis próbált), mivel lehetett érezni hogy nagyon ideges. A fények amik bevilágítottak a kocsiba, nagyon tetszettek neki. Amint haza értünk és leparkoltunk a ház elé, Morphie szegény egyből hányt.
Mikor felhoztuk a lakásba, körbeszaglászott mindent...meg volt az első pisi és kaki, természetesen a szoba közepére :)))
Viszont mikor lekerült a földre az újságpapír már arra pisilt. Itthon a helyét is gyors megtalálta, amit beraktuk neki a saját takaróját (: és el is fogadta végleges helyének. A kedvenc játéka lett neki egy plüss patkány, őt állandóan beviszi a helyére. (:
Mikor lefeküdtünk aludni, Morphie is lefeküdt. Mi fel voltunk rá készülve, hogy nem fogunk nyugodtan aludni, de ez nem így volt, Morphie sírás nélkül nyugodtan végig aludta az éjszakát, reggel 7kor keltünk.
Ma is nagyon jó volt, sokat alszik, és sokat játszik. Már azt is tudja  hogy a "ssss" hang azt jelenti ha valami rosszat csinált. Most is alszik itt a lábam mellett. (:

Morphie, itt még a tesókkal





Felfedezem a területet





első itthoni alvás


Jó reggelt!
Nem adom a patkány!

Hát ez meg micsoda?!

zZzZz

1 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos!! Kívánunk sok-sok örömet, bulldog perceket Nektek!
    Várjuk a további bejegyzéseket!
    Üdv, Judit!

    VálaszTörlés